Spoštovani člani/ članice in vsi tisti, ki ste sodelovali na letošnjih X. Rimskih igrah v skupini Corpus Vinorum Poetovia, se vam prav lepo zahvaljujem za sodelovanje in pomoč pri ustvarjanju te zgodbe Turističnega društva Občine Markovci in meni, da smo se prav odločili. da jo peljemo naprej!
Na željo dveh novih Rimljanov “vinarjev” Roka in Davida, sem jima posredovala fotografije in linke za dostop naše spletne strani kakor tudi FB in dobila sem povratno informacijo – citiram:

Zdravo Sonja!
Hvala za hitro posredujoče slike in za vso gostoljubnost, hrano, pijačo ter obleke. Prišla sva samo z zanimanjem, odšla pa z velikim nasmeškom na obrazu, vedoč, da sva bila med dobrimi in poštenimi ljudmi. Jaz in David sva enotnega mnenja, da je bilo sodelovanje pri X. Rimskih igrah za naju najboljši dogodek tega poletja. Danes, dan po dogodku, nama je nekaj manjkalo – ne, ni bilo vino – pač pa vživljanje v vlogo, katere preteklost še predobro poznava. Štirje dnevi so prehitro minili.
Če bo Fortuna na najini strani, se bova drugo leto zagotovo vrnila in pripeljala še kakega člana iz našega Društva študentov zgodovine ISHA Maribor, da bo pomagal Corpus Vinorium Poetovio pri zmagi!

Mimogrede: nekaj slik smo objavili tudi na naši fb strani ISHA Maribor https://m.facebook.com/ISHA.Maribor/albums/1658943834193910/

Lp, Rok iz Idrije, študent v Mariboru.

AB IMO PECTORE!
AVE


Delite z ostalimi...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone